U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Brasserie Zo Gewoon

 

 

Midden in het Noord-Hollandse Petten bevindt zich op het dorpsplein Brasserie Zo Gewoon. Brasserie Restaurant Zo Gewoon staat voor Gewoon eten, drinken en een lekkere gewone ongedwongen sfeer. 

Ons Restaurant heeft in november 2014 een grondige renovatie ondergaan. Schilderwerk, nieuw interieur. Het is enorm opgeknapt. Ook het terras is weer klaar voor het mooie weer. Kom gerust langs en aanschouw de vernieuwing!

De gebruikte kleuren zijn; zwart, wit, grijs en de sfeermaker roze!

Zo Gewoon heeft een grote centrale bar waar ook aan gegeten kan worden, een heerlijke lounge hoek, een ruim terras met uitzicht op het dorpsplein. Waar de kinderen zonder een weg over te moeten steken heerlijk kunnen spelen.

Divers kindervermaak & tijdschriften om op de grote lees tafel door te snuffelen onder het genot van een heerlijk bakje koffie, thee of een gezellige borrel!

 

 

Lunchen

U kunt bij ons genieten van diverse lunchgerechten! 

Zo Gewoon heeft een niet Zo Gewone Brasseriekaart, wat dacht u van een heerlijke Clubsandwich, Carpaccio van Rundvlees, Hamburger XXL of een Zo Gewoon Uitsmijter & diverse andere overheerlijke belegde stokbroodjes.

Of een heerlijke dikke snee bruid brood!

 

Dineren

Onze Dinerkaart; diverse soepjes die bovendien ook voor de vegetariërs onder ons geschikt zijn. Koude en warme voorgerechten, vis & vlees gerechten, diverse salades als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade mogelijk. De dessertkaart biedt vele mogelijkheden!

Van ijs tot warme appeltaart met kaneelijs en slagroom tot crème brulee & onze wel verdiende overheerlijke chocolademousse of een Zo Gewoon koffie of thee met lekkere chocolaatjes!

Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

Zoals u eerder las van onze soepen, zijn er verder ook verschillende VEGA gerechten!

De kids worden niet vergeten bij ons. Zowel overdag als s ‘avonds is er diverse keuze voor de kleintjes onder ons. Limonade, broodjes pindakaas, pannenkoeken, patatjes & een raketje of schatkistje toe!

 

Deel en like ons!