U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Natuurlijk is het mogelijk om met een groter gezelschap bij

 B r a s s e r i e

Zo Gewoon

te lunchen of dineren!

                           

Bij groepen vanaf 10 personen werken wij met diverse keuze menu's.

Een 3-gangenkeuzemenu met voor ieder wat wils! Wilt u echter eens iets anders, dan zijn er nog tal van mogelijkheden! Bijvoorbeeld een 3-,4- of 5-gangen keuze menu, 3-,4-of 5 gangen verrassingsmenu of een lopend buffet.

Ook voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, kraamfeest, jubileum of bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget denken wij graag mee over de invulling van uw feest, om er vervolgens voor te zorgen dat u een geslaagde middag en/of avond te wachten staat.

Voor onze diverse keuze menuutjes kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij adviseren u graag!!

Lunchen

U kunt bij ons genieten van diverse lunchgerechten! 

Zo Gewoon heeft een niet Zo Gewone Brasseriekaart, wat dacht u van een heerlijke Clubsandwich, Carpaccio van Rundvlees, Hamburger XXL of een Zo Gewoon Uitsmijter & diverse andere overheerlijke belegde stokbroodjes.

Of een heerlijke dikke snee bruid brood!

 

Dineren

Onze Dinerkaart; diverse soepjes die bovendien ook voor de vegetariërs onder ons geschikt zijn. Koude en warme voorgerechten, vis & vlees gerechten, diverse salades als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade mogelijk. De dessertkaart biedt vele mogelijkheden!

Van ijs tot warme appeltaart met kaneelijs en slagroom tot crème brulee & onze wel verdiende overheerlijke chocolademousse of een Zo Gewoon koffie of thee met lekkere chocolaatjes!

Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

Zoals u eerder las van onze soepen, zijn er verder ook verschillende VEGA gerechten!

De kids worden niet vergeten bij ons. Zowel overdag als s ‘avonds is er diverse keuze voor de kleintjes onder ons. Limonade, broodjes pindakaas, pannenkoeken, patatjes & een raketje of schatkistje toe!

 

Deel en like ons!